MERCEDES-BENZ MODEL T S MODULOM MARCO POLO

Mercedes-Benz rozširuje svoju rodinu Marco Polo o nový základný model.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Čo všetko obsahuje nový model T?

S modulom Marco Polo sa nová trieda T môže premeniť na mikro-kempingové vozidlo, pretože obsahuje sériovú posteľnú jednotku, ktorá ponúka plochu na ležanie 2×1,15 metra pre dve osoby. Systém bodovo elastických tanierových pružín a matrac s extra hrúbkou desať centimetrov zaisťujú ergonomické ležanie až po okraje. Voliteľná kuchynská jednotka využíva systém zásuviek s funkciami Push to Open a Soft Close. Jej súčasťou je drez s ľahko prístupnou 12-litrovou nádržou na vodu, 15-litrový chladiaci box a flexibilne odnímateľný plynový kartušový sporák.

Zdroj: Mercedes

Aké varianty sú k dispozícií?

Pre novú triedu T sú momentálne pre dieselový aj benzínový motor k dispozícii dva výkonové stupne. Pre štvorvalcové motory je charakteristický dynamický ťah už pri nízkych otáčkach a optimalizované hodnoty spotreby. Všetky motory sa kombinujú s funkciou ECO-start-stop. Okrem šesťstupňovej manuálnej prevodovky je pre oba dieselové varianty a pre výkonnejší benzínový model k dispozícii aj sedemstupňová dvojspojková prevodovka (DCT).

Zdroj: Mercedes

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.