MRBEAST ZAROBIL NA SVOJOM PRVOM VIDEU NA X STÁTISÍCE

YouTuber MrBeast nedávno zverejnil prvé video na sieti X. S pomocou Elona Muska na ňom zarobil obrovské množstvo peňazí.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Prvé video MrBeast na X

Najväčší svetový YouTuber Mr. Beast, vlastným menom Jimmy Donaldson, sa nedávno rozhodol zverejniť svoje prvé video na sieti X (bývalý Twitter). Išlo o staršie video spred pár mesiacov o špeciálnych autách, medzi ktorými bolo aj slovenské lietajúce auto AirCar. MrBeast sa živí príjmami z reklám v jeho videách na YouTube. Tentokrát išlo o experiment, ktorým chcel zistiť, koľko dokáže zarobiť na reklamách na sieti X po zmenách, ktoré s touto platformou urobil Elon Musk.

Takmer 240 000€ za video

Odhady boli rôzne. Týždeň po zverejnení videa Jimmy zverejnil status, kde oznámil výsledky za uplynulý týždeň. Jeho prvé video na X zarobilo vyše 260 000 USD (238 000€). Okrem toho video dosiahlo 156,7 milióna impresií (toľkokrát sa video kumulatívne zobrazilo na zariadeniach všetkým používateľom) a 5,2 milióna interakcií (kumulatívne lajky, komentáre, zdieľania).

Je potrebné pripomenúť, že samotné video zdieľal samotný Elon Musk, ktorý má jeden z najväčších účtov na platforme, čo výrazne pomohlo dosahu a pozornosti. Aj samotný MrBeast píše, že po tomto sa pravdepodobne inzerenti začali ešte viac kupovať reklamy v jeho videu. Ostatní používatelia siete s rovnakým dosahom majú omnoho nižšie zárobky na jedno zhliadnutie.

Video MrBeast na X/Twittri

Všetky zárobky rozdá fanúšikom

MrBeast je známy tým, že z internetu peniaze nie len zbiera, ale ich aj vracia ľuďom späť. Tentokrát sa rozhodol všetky zárobky zo spomínaného videa (250 000 USD) rozdať náhodným fanúšikom. Stačí prezdieľať jeho príspevok a sledovať ho na X. Náhodne vyberie 10 ľudí, ktorí od neho dostanú každý po 25 000 dolárov, čím sa rozdelí celá čiastka.

MrBeast vna huntinspeed
MrBeast vna huntinspeed

Tak čo, začneš tvoriť obsah na platforme X aj ty? Zarobiť sa dá aj samotným zverejňovaním príspevkov. Nezabudnite na sieti X sledovať aj náš profil @huntinspeed.sk a @huntinspeed.world.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.