AUTONÓMNY SYSTÉM TESLA FSD BUDE ČOSKORO MIMO USA, TESLA INTENZÍVNE SPOLUPRACUJE S ÚRADMI PO SVETE

Tesla spolupracuje s regulátormi po celom svete, aby uvoľnili najnovší autonómny systém FSD 12.5.1. Dostane ho aj Európa?

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Tesla FSD mimo USA

Najnovší systém Tesla FSD 12.5.1, ktorý si jeho testeri pochvaľujú a tvrdia, že je to jednoznačne historicky najlepšia verzia s výrazným náskokom, bude čoskoro dostupný mimo USA. Teda môžeme ho očakávať napríklad v Číne alebo dokonca v Európskej únii (schválenie zásadnej regulácie). Ako presne funguje dnes, si môžete prečítať v našom článku.

Dozvedeli sme sa o tom z interného emailu Tesly od Elona Muska všetkým zamestnancom. Na sieti X to zverejnil účet Lampi di Tesla.

Interný email zamestnancom

V emaili Elon Musk oznamuje zamestnancom v USA, aby sa uistili, že všetky vozidlá sú updatované na najnovší autonómny software Tesla FSD Beta 12.5.1, a aby poskytli všetkým záujemcom 5-10 min. jazdu s týmto systémom.

Taktiež v emaili píše, že Tesla spolupracuje s regulačnými orgánmi na sprístupnení tohto autonómneho systému v iných krajinách mimo USA. Podľa odhadov tak môžeme počítať s Čínou, či s krajinami Európy.

Čo si myslíš, kedy príde tento software na prvé vozidlá v Európe?

Zdroj: Tesla

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.