HYUNDAI OPÄŤ PREDSTAVUJE NOVÝ ÚŽASNÝ DIZAJN

Kórejčania rozhodne nespia a predstavujú ďalší skvostný dizajn luxusného sedanu.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Benzín, nafta alebo plug-in hybrid?

Predchádzajúci model mal oboje, benzínový aj naftový motor a je pravdepodobné, že nový Grandeur bude mať na výber viacero pohonných jednotiek vrátane plug-in hybridu. Vidíme, že je vybavený dvojitou obrazovkou na prístrojovej doske a na stredovej konzole je displej na ovládanie nastavenia klimatizácie. Dostane aj trojramenný volant, ktorého dizajn je inšpirovaný pôvodným modelom. Predná maska ​​modelu Grandeur vyzerá veľmi podobne ako v prípade MPV Staria predstaveného v roku 2021. Tiež dostalo výrazné presklenie ako pôvodný Grandeur z roku 1986.

Zdroj: Hyundai

Zahalené rúškom tajomstva

Môžeme len tipovať, že nový Grandeur bude zdieľať svoje pohonné jednotky s príbuzným veľkým sedanom Kia K8, ktorý ponúka 3,5-litrový V-6 s výkonom 296 koní spolu s menšími 2,5-litrovými a preplňovanými 1,6-litrovými radovými štvor-valcovými motormi. K dispozícii bude pravdepodobne pohon všetkých kolies. Grandeur pravdepodobne ale do USA nepríde.

Zdroj: Hyundai

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.