CYBERTRUCK BOL SPOZOROVANÝ S FAREBNOU FÓLIOU. BUDE TESLA PONÚKAŤ FÓLIE?

Zdá sa, že Tesla začína skúšať nový trend - farebné fólie!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Cybertruck a fólie

Tesla, štýlová firma zameriavajúca sa na elektromobily začína skúšať nový trend – farebné fólie! Čo to znamená pre budúcnosť Cybertrucku? Niekedy sa človek musí zahaliť do niečoho nového, a Tesla to myslí doslovne. Teraz sme mali možnosť vidieť najfarebnejší Cybertruck vôbec. Tesla sa nebráni inováciám, a tak sa pýtame, či neplánujú ponúkať trendy fólie pre svoje vozidlá. Možno budete môcť svoj Cybertruck obaliť do elegantnej fólie, ktorá bude viac ladíť k vašej nálade a persone.

Najfarebnejší Cybertruck ever | Zdroj: electrek

Nejde len o camouflage?

Niektorí tvrdia, že Tesla testuje nový spôsob zakrytia svojich vozidiel, alebo len experimentuje s fóliami. Na scéne sa objavili aj iné prevedenia vozidla Cybertruck, ktoré sa snažia vydávať za niečo, čím nie sú. Či už je to Cybertruck vo vzore F-150 alebo Tundra. Tesla sa rozhodne vie baviť s farbami a polepom na vozidlo, ale otázka zostáva, či budú ponúkať trendy fólie na mieru pre svojich zákazníkov. No čo? Bude tvoj budúci Cybertruck vyzerať ako obal na cukríky, alebo ako Rover, ktorý by sa hodil na Mars?

Cybertruck ako Ford F-150 | Zdroj: X

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.