LOTUS THEORY 1: ELEKTRICKÉ VOZIDLO INŠPIROVANÉ F1 A RÝCHLOSŤOU 320 KM/H

Koncepčné vozidlo Lotus Theory 1 je inšpirované Formulou 1. Minimalistický dizajn, pokročilé technológie a udržateľný výkon sú jeho hlavnými atribútmi.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Inšpirované Formulou 1

Koncepčné vozidlo Lotus Theory 1, inšpirované Formulou 1, dosahuje rýchlosť 320 km/h s elektrickým pohonom. Minimalistický dizajn, pokročilé technológie a udržateľný výkon sú jeho hlavnými atribútmi. Vozidlo prináša inovatívny systém opačného otvárania dverí typu gullwing, čím kombinuje štýl a praktickosť pre futuristický vzhľad.

Interiér vozidla obsahuje tri sedadlá z uhlíkových vlákien integrované do štruktúry vozidla. Systém LOTUSWEAR pri jazde komunikuje s vodičom cez nafukovacie struky na sedadlách a volante. Technologický pás s 360-stupňovým hardvérom na autonómne riadenie a diódy OLED zvyšujú bezpečnosť a zlepšujú používateľský zážitok, čím vytvárajú plynulú interakciu medzi vozidlom a jeho cestujúcimi.

Na stovku pod 2,5 sekundy

Theory 1 je v súlade s “Challenge of 10” spoločnosti Lotus, ktorá sa zameriava na použitie desiatich kľúčových materiálov, ako sú sklenené vlákna na báze celulózy a recyklované uhlíkové vlákna. Inšpirovaný vozidlom Lotus 49 Formuly 1, Theory 1 sa vyznačuje pokročilou aerodynamikou a inžinierstvom, s cieľom dosiahnuť čas 0-100 km/h pod 2,5 sekundy a maximálnu rýchlosť 320 km/h, čo sľubuje vzrušujúci výkon bez kompromisov v efektivite.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.