NOVÉ SUV MERCEDES EQE/AMG EQE 53 PREDSTAVENÉ

Nový model bude dostupný až v piatich verziách.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Vynikajúci dojazd aj výkon

Na obrázkoch je nový model od Mercedesu – EQE SUV. Úplne nový elektromobil s krásnym dojazdom až 590 km. Je k dispozícii aj ako model AMG s výkonom až 687 koní. Využíva spoločnú elektrickú platformu, ako aj model EQS a EQE. Do kufra tiež čo to zmestíte, pretože má objem 520l a po sklopení sedadiel až 1675 litrov. V interiéri budú dve verzie obrazovky. V základnej výbave modelu bude 12,3“ informačný displej pred vodičom a 12,8“ dotykový displej infotainmentu na stredovej konzole.

Zdroj: Mercedes

Samozrejme za príplatok

Za príplatok dostane zákazník Hyperscreen, čo v praxi znamená tri veľké displeje palubnej dosky spojené jedinou sklenenou plochou širokou až 141 cm. Taktiež za príplatok môžete mať podvozok so vzduchovým odpružením vrátane plynulého nastavenia tlmenia ADS+. Všetky verzie Mercedes-Benz EQE SUV majú rovnakú batériu s kapacitou 90,6 kWh. Rýchle dobíjanie (170 kW) umožní dobitie z 10% na 80% za približne 30 minút. Štandardná palubná nabíjačka ponúkne výkon 11 kW. Samozrejme za ďalší príplatok si môžete nechať tento výkon zdvojnásobiť.

Zdroj: Mercedes

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.