BENTLEY CONTINENTAL GT 4.0 V8

Luxusný rýchly Batmobil, ako sa patrí.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

SPEC HIGHLIGHTS

kW
373kW/507 koní
10-17l
4,8s

Prestíž na prvom mieste

Bentley je luxusná automobilka so slávnou históriou, ktorá vyniká najmä svojimi elegantnými a výkonnými vozidlami. Bentley Continental GT 4.0 V8 je stelesnením krásy, sily, komfortu a elegancie. Svoju pozornosť pritiahne vďaka elegantným krivkám a svojmu rozmeru. Charakteristickým prvkom sú napríklad kruhové LED svetlomety, ktoré majú prvky z chrómu. Vnútri auta dominuje kvalitné usporiadanie s koženým obkladom a prémiovými materiálmi. Navyše, táto verzia GT využíva aj niektoré prvky z modelov S a R, ktoré sa vyznačujú viac agresívnym a športovým vzhľadom. Kožené sedadlá sú veľmi pohodlné ergonomické a poskytujú dostatok miesta pre cestujúcich. To žiaľ ale neplatí pre zadné sedadlá.

Foto: huntinspeed.sk

Rýchly ako TGV?

Toto monštrum je poháňané osem-valcovým motorom s objemom 4,0 litra a výkonom až 507 koní. Vďaka tomu dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h za 4,8 sekundy a dosiahnuť maximálnu rýchlosť až 305km/h. Jazda v tomto aute je plynulá a hladká, čo je najmä zásluhou automatickej prevodovky s ôsmimi rýchlostnými stupňami. Auto sa veľmi dobre ovláda pri vysokých rýchlostiach, a taktiež na kľukatých zákrutách, vďaka pohonu na všetky štyri kolesá. Pri takomto aute sa už na spotrebu veľmi nepozerá, ale keby to náhodou niekoho zaujímalo, tak spotreba sa pohybuje medzi 10 – 17 l/100 km. Všetko záleží samozrejme od štýlu jazdy. Bentley disponuje aj adaptívnym podvozkom, ktorý zvyšuje jazdný komfort a stabilizuje jazdu na nerovných cestách.

Ak sa aj ty chceš previesť na tomto, alebo inom kúsku, tak neváhaj pozrieť stránku – https://www.hoffer-rent.sk/

Foto: huntinspeed.sk

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.