Zenvo odhaľuje ultra-exkluzívny model TSR-GT s brutálnym výkonom až 1 359 konských síl.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Veľký motor, veľký výkon

Za vodičom sa nachádza 5,8-litrový plochý V8 motor s dvomi kompresormi. Taktiež je vybavený novým výkonným balíkom, ktorý zahŕňa vylepšenia prevodovky, pohonnej jednotky a výfukového potrubia. Automobilka Zenvo tiež hovorí, že dokáže jazdiť aj na palivo s vysokým obsahom etanolu – E85. Zmeny zvyšujú aj výkon a to na 1 359 koní – to je o 183 koní viac ako štandardné TSR. Maximálna rýchlosť je až 420 km/h. Hodnota krútiaceho momentu nebola zatiaľ zverejnená, ale tipuje sa, že to bude viac ako 1 100 nM. Kolesá majú vlastné aerodynamické kryty, kvôli lepšej aerodynamike

Zdroj: Google

Len tri kúsky

Model TSR-GT je skôr grand tourer, ako už z názvu vyplýva, a preto automobilka v interiéri spravila pár zmien v použití materiálov za honosnejšie a čalúnené viacerými druhmi kože. Taktiež sa vytvorili nové velúrové podlahové rohože s koženými okrajmi, ktoré slúžia aj ako zvukové izolátory. Aký je plán automobilky Zenvo do budúcnosti? Podľa spoločnosti Zenvo bude pouličný legálny hypercar – TSR-GT konečným vozidlom pre platformu “TS.” V treťom štvrťroku 2023 sa na pulty predajní dostane úplne nový model. Všetky tri vyrobené kúsky sú určené pre medzinárodných zberateľov.

Zdroj: Google

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.