SÚŤAŽ: VYHRAJ LÍSTKY E-SALON A JAZDU NA TESLE!

Počul si už o veľtrh e-Salon 2023 v PVA Letňany v Prahe? Ide o najväčšiu výstavu venovanú čistej mobilite v Česko Slovensku. Koná sa už budúci víkend (9.-12.11.2023) a ty môžeš vyhrať 2x lístky na túto akciu spolu s jazdou na Tesle Model Y s portálom Huntinspeed.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Súťaž o lístky na e-Salon 2023

Počul si už o veľtrh e-Salon 2023 v PVA Letňany v Prahe? Ide o najväčšiu výstavu venovanú čistej mobilite v Česko Slovensku. Koná sa už budúci víkend (9.-12.11.2023) a my máme pre teba súťaž – vyhraj 2x lístky na túto akciu spolu s jazdou na Tesle Model Y s portálom Huntinspeed a združením Elon Club CZ. Stačí urobiť tieto veci

  • Daj follow na náš Instagram @huntinspeed.sk a tiež na Instagram @elonclubcz
  • V komentári pod našim príspevkom označ osobu, s ktorou by si si výlet do Prahy urobil
  • Napíš do komentára pod príspevkom na Instagrame, aký WLTP dojazd má nová Tesla Model Y Long Range

Súťaž bude prebiehať do utorka 6.novembra do 12:00 hod., potom vyžrebujeme výhercov do 17:00. Tak do toho!

Súťaž o lístky na e-Salon 2023 a jazdu na Tesle Model Y

Pomôž priniesť Cybertruck do EÚ

Náš partner Elon Club CZ práve rozbieha projekt Cybertruck in EU, teda iniciatíva zameraná na riadny dovoz a registráciu prvého alebo jedného z prvých pickupov Tesla Cybertruck do Česka, Slovenska a teda na územie EÚ. Ty môžeš finančne podporiť – Link na finančnú zbierku nájdeš v našom BIO. Toto nie je podmienka súťaže, len oznámenie o zaujímavom projekte, na ktorom sa môžeš podieľať aj ty.

Výstava čistej mobility e-Salon 2023 bude už piatykrát prezentovať najnovšie modely a technológie, ktoré Česko ani Slovensko ešte nevidelo. Podľa množstva vystavovaných exponátov to bude najbohatší ročník.

Exkluzívne premiéry pre ČR na výstave e-Salon 2023

Peugeot

Súťaž o lístky na e-Salon a jazda na Tesle je len jednou z výhod. Francúzsky Peugeot predstaví koncept Inception s novou platformou pre elektromobily STLA koncernu Stellantis, ktorý jeho autám umožňuje dojazd až 800 km a má zmeniť povedomie verejnosti o dojazde EV. Budú tu aj novinky e-2008 a 508 PSE.

Peugeot Concept Inception I Zdroj: Peugeot

Škoda Auto

Domáca značka predstaví modely nové generácie Kodiaq a Superb v plug-in hybridnej verzii, teda s príponou „iV“. Nový Superb dostal nový hybridný systém a s výrazne väčšou baterkou, vyšším dojazdom a DC rýchlonabíjaním sa česká limuzíma stáva takmer elektromobilom. To isté platí u Kodiaqu.

Škoda Superb iV 4. generácia I Zdroj: Škoda

Renault

Ďalšia francúzska značka prinesie elektrické SUV Scénic E-Tech 100%, ktorý disponuje parametrami 220 koní a až 600 km dojazdom. Ďalšou premiérou bude Renault Escape E-Tech full hybrid 200k. Dacia prinesie nový Jogger Hybrid 140, ktorý sa chváli najlepším pomerom cena/priestor interiéru a viac účelové využitie.

Renault Scénic E-Tech 100% I Zdroj: Renault

Kia Motors

Veľké elektro SUV Kia EV9 sa predstaví českej verejnosti práve na e-Salóne. Kiu EV9 asi netreba špeciálne predstavovať. Ide o nový počin Kia z rady EV- na platforme E-GMP pre elektromobily. Práve EV9 je veľké hranaté SUV pre rodiny až s 3 radmi sedadiel, s kapacitou batérie 99,8 kWh a dojazdom 550 km v najvyššej verzii a superrýchle nabíjanie po vzore EV6, ktorá už dlhšie brázdi naše diaľnice.

Kia EV9 I Zdroj: Kia

Ďalšie premiéry

Tu ale ponuka premiér na tohtoročnom e-Salóne zďaleka nekončí. Volkswagen si pripravil jeden z mála elektromobilov kombi, konkrétne model ID.7 Tourer, značka Cupra predstaví elektromobil Tavascan a Hyundai ukáže novú Konu Electric vyrábanú v českých Nošoviciach.

Cupra Tavascan I Zdroj: Cupra

Testovacie jazdy a nabíjacie technológie

Veľtrh čistej mobility e-Salon nebude len prehliadkou najnovších eko vozidiel. Budete si môcť vyskúšať aj elektro kolobežky, tie konkrétne v hale 5. Hala 1 bude venovaná testovacím jazdám elektromobilov, na výber bude až 50 áut najrôznejších značiek v spolupráci s partnermi Voltdrive a MNGMT.

V halách budú vystavené aj vysokozdvižné elektro nakladače a bagre od FIRSTGREEN, HELI a Bobcar, solárne technológie NanoSun, nabíjacie technológie Elexim, Phoenix Contact, Sectron, Olife Energy, Siemens. Okrem týchto entít budete môcť vidieť a spoznať dodávateľov energií, výrobcov manipulačnej a komunálnej techniky a prinesie a atraktívny program.

Preteky Eco Rally I Zdroj: Eco Rally

Súťaž na e-Salon a stretnutie odborníkov

Počas prvého dňa sa bude konať 5. Ročník konferencie pre odborníkov Čistá mobilita, ktorej genrálnym partnerom je spoločnosť carVertical. Ďalšou veľkou premiérou budú preteky Eco Rally Praha, kde sa predtavia alternatívne druhy pohonov a vy môžete byť pri tom. Pre návštevníkov a rodiny pripraví TV Prima bohatý doprovodný program vo Vstupnej hale III.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.