BMW ZABALILO XM DO SKUTOČNÉHO ZAMATU. AKÝ JE ÚČEL?

Umenie prichádza v týchto dňoch na filmový festival v Cannes. BMW zabalilo plug-in hybridný XM do zamatu v rámci spolupráce so svetovými umelcami.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

BMW XM v zamate

Umenie prichádza v týchto dňoch na filmový festival v Cannes, a to nielen vo filmoch. Vyzývavý plug-in hybridný automobil BMW XM sa na festivale ukazuje v ošatení Mystique Allure namiesto klasického laku. Automobilka ho zabalila do skutočného fialového zamatu a trblietok.

Spolupráca so svetovými umelcami

Toto jediné predvádzacie vozidlo svojho druhu je výsledkom spolupráce medzi BMW a modelkou Naomi Campbell, ktorá skúma, ako sa dajú použiť materiály svetovej módy v autách. Campbell sa zúčastnila aj na pôvodnom predstavení XM s kampaňou „Dare to be You“ a auto je inšpirované jej obľúbenou farbou – modrou.

Zamatové BMW XM obsahuje aj prácu skladateľa Hansa Zimmera, pričom ozvučenie interiéru a umelý zvuk motora Iconic Sounds Electric sú najnovší počin skladateľa pre nemeckú automobilku. Vypočujte si tieto zvuky vo videu nižšie.

Ide o tretí ročník partnerstva BMW s filmovým festivalom v Cannes ako oficiálnym automobilovým partnerom. Viac ako 200 áut značky slúži ako kyvadlová doprava pre hviezdy a účastníkov festivalu. Toto je BMW XM Mystique Allure.

PHEV BMW XM bol oficiálnym predvádzacím vozidlom aj na medzinárodnom filmovom festivale v Karlovych Varoch, kde sa s ním fotil známy herec Jiří Bartoška.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.