TESLA PREDSTAVILA A OTVORILA OBJEDNÁVKY NA NOVÝ MODEL 3 PERFORMANCE

Tesla oficiálne predstavila a otvorila objednávky na nový Model 3 Performance a potvrdila nové zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 2,9 sekundy.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Tesla odhaľuje nový Model 3 Performance

Po mesiacoch očakávania, špekulácií a nezvestných záberov, Tesla konečne odhaľuje svoju najnovšiu špičkovú verziu – Model 3 Performance. Po facelifte, ktorý dostal Model 3 minulý rok, fanúšikovia sa dočkali verzie Performance, na ktorú čakali. Objednávky sú otvorené a na Slovensku si svoj vytúžený Performance môžeš najjednoduchšie a najvýhodnejšie objednať cez DriveTesla.sk.

Výkon a cena

Predchádzajúce verzie Performance boli len softvérovo vylepšené verzie Modelu 3 s dlhým dojazdom, dvojitým motorom a špičkovými brzdami. Ale teraz Tesla prináša do hry oveľa viac. Zmeny na karosérii sú zrejmé, nový predný nárazník a zadný difúzor, dáva autu športovejší vzhľad. A nehovoriac o nových 20″ kovaných kolesách, ktoré žiaľ majú veľký vplyv na nižší dojazd, ktorý je 476km. Nový Model 3 Performance sa môže pochváliť zrýchlením z 0 na 100km/h za 2,9 sekundy a výkonom dosahujúcim 510 koní a 741 Nm. Performance dokáže letieť až 262 km/h.

Tesla Model 3 Performance
Zdroj: Tesla

Zrýchlenie a Track Mode

Vychutnajte si našu najnovšiu generáciu pohonnej jednotky Performance – najvýkonnejšiu, aká kedy bola do Modelu 3 namontovaná, umožňujúcu výkon viac ako 500 koní a zrýchlenie z 0 na 100km/h už za 2,9 sekundy.

Tesla

Náš najnovší režim Track Mode kalibruje adaptívne odpruženie, podvozok a ovládanie hnacieho ústrojenstva, aby ste mali za volantom väčšiu kontrolu. Pri jazde na okruhu si prispôsobte vyváženie ovládania, kontrolu stability a rekuperačné brzdenie presne podľa svojich predstáv.

Tesla
Zdroj: Tesla

Nový Model 3 Performance novinky a vylepšenia

Najnovšia verzia Modelu 3 Performance dostala aj väčšie brzdové strmene. Okrem toho je tento nový prírastok do rodiny Tesla vybavený všetkými modernizáciami, ktoré sme videli u faceliftu Modelu 3 Highland – od zadnej obrazovky až po prispôsobiteľné ambientné osvetlenie. Model 3 Performance v interiéri rozoznáte od klasickej 3ky kvôli novým športovým sedadlám.

Zdroj: Tesla

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.