TESLA PREDSTAVILA FÓLIE PRE MODEL 3 A Y. TU SÚ NOVÉ FARBY A ICH CENY

Tesla práve predstavila fólie pre Model 3 a Model Y v siedmich štýlových farbách. A čo viac, sú výhradne k dispozícii prostredníctvom Tesly!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Farebné fólie od Tesly

“Oblečte svoj Model 3 alebo Model Y do jednej z našich prémiových farebných fólií, ktoré sú k dispozícii len prostredníctvom spoločnosti Tesla.” napísala spoločnosť. “Táto samoregeneračná fólia na báze uretánu, ponúkaná v siedmich exkluzívnych farbách, chráni lak pod ňou pred odštiepením, poškriabaním a vírením.” 

Cena zahŕňa náklady na materíal a ich inštaláciu. Fóliu zatiaľ vedia aplikovať len v dvoch servisných strediskách a to vo West Covina v Kalifornii a Carlsbad v Kalifornii.

Tu je rýchly prehľad nových farieb a ich cien:

  • Satin Stealth Black – 7 500 USD
  • Slip Grey – 7 500 USD
  • Glacier Blue – 8 000 USD
  • Satin Rose Gold – 8 000 USD
  • Forest Green – 8 000 USD
  • Satin Ceramic White – 8 000 USD
  • Crimson Red – 8 000 USD

Inovácie v autopriemysle

Zákazníci Tesly sa viac krát už pýtali, kedy Tesla ponúkne viac farieb svojich vozidiel. Telsa už niekoľko rokov ponúka len päť farieb. Spoločnosť má v Nemecku špičkovú lakovňu, ale Elon Musk povedal, že táto lakovňa bude schopná vyrábať len Quicksilver a Midnight Cherry Red. Zdá sa, že Tesla použila fólie, ako spôsob rozšírenia farebných prevedení ich vozidiel kvôli tomu, aby nemuseli modernizovať lakovne vo svojich továrňach. Na záver je nutné ešte dodať, že Tesla bude fólie ponúkať len pre najnovšie verzie Modelu 3 a Modelu Y.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.