CENA BITCOIN NAD €32 000: RADOSŤ A OČAKÁVANIA STÚPAJÚ!

Kryptomena Bitcoin práve vytvorila ďalší rekord, presahujúc 32 000 eur.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Cena Bitcoin: Nový rekord od 2022

Kryptomena Bitcoin práve vytvorila ďalší rekord, jej cena sa vyšplhala nad 32 000 eur. To je výška, ktorú nedosiahla od čias, kedy Terra Luna krachovala na scéne kryptomien v máji 2022. Čo viedlo k tomuto šialenému nárastu? No, zdá sa, že Bitcoinový vesmír je plný očakávaní a netrpezlivosti kvôli možnému schváleniu spotového ETF. Skutočnosť, že Depository Trust and Clearing Corporation pridal do svojho zoznamu dlho očakávaný spotový bitcoinový ETF od spoločnosti BlackRock, ktorý sa nazýva iShares Bitcoin Trust, má všetkých doslova na nohách. Ticker tohto fondu? IBTC, ak by ste sa pýtali.

Zdroj: huntinspeed | Coinbase

Prejde či neprejde?

Je tu však háčik: schválenie ešte nie je definitívne. Kryptomeny sú takmer ako dámska jazda na horskom kole – plná vzostupov a pádov. Ale zdá sa, že Komisia pre cenné papiere a burzy (SEC) sa na to pozerá s pozitívnym okom. To, či dôjde k schváleniu, je stále otázne, ale aspoň máme dôvod byť nádejnými.

Takže, aký je váš plán? Kupovať, predávať alebo HOLD? Rozhodujte múdro, pretože krypto svet sa rýchlo mení a cena Bitcoin je nevyspytateľná.

Správu sme prevzali od spoločnosti Coinbase.

Zdroj: Google

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.