NOVÉ KAROSÉRIE CYBERTRUCKU BOLI SPOZOROVANÉ V GIGA TEXAS

Najočakávanejšie elektrické vozidlo a viac ako 1 milión rezervácií.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Kedy začne výroba?

Hádam najočakávanejšie el. vozidlo, aké kedy bolo uvedené na trh je práve Cybertruck. Odhaduje sa, že Tesla má nevybavených viac ako 1 miliónrezervácií na daný model. Čas kedy presne sa Cybertruck začne vyrábať ešte nie je jasný. Elon Musk generálny riaditeľ a najväčší akcionár Tesly spomenul, že začiatok výroby sa začne v polovici roku 2023 a rovnako sa začne aj objemová výroba. Spoliehať sa na to veľmi ale nemusíme, keďže poznáme Muska a jeho dodržiavanie termínov :).

Zdroj: X

Cybertruck v Giga Texas

Často niekoľko ľudí lieta s dronmi nad Giga Texas, kde sa čoskoro bude Cybertruck vyrábať. Joe Tegtmeyer je jedným z nich a zbadal niečo, čo na prvý pohľad vyzerá ako dve karosérie pre Cybertruck. Joe ich označuje ako prototypy a pravdepodobne boli do Giga Texas dovezené a nie tam vyrobené. Tesla donedávna mala niekoľko prototypov Cybertruck, tieto dve karosérie značia, že by svoj vozový park mohli rozšíriť.

Zdroj: X

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.