NA TESLE MODEL 3 UNIKOL PRED TERORISTAMI Z HAMASU…AJ NA PRESTRELENÝCH PNEUMATIKÁCH

Majiteľ Tesly v Izraeli unikol teroristom v Modeli 3 napriek prestreleným pneumatikám a desiatkam dier po guľkách! Ako sa ukázalo, jazda vozidlom bez spaľovacieho motora a s okamžitým krútiacim momentom je celkom užitočná, keď čelíte doslova teroristom.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Tesla je šetrná k životnému prostrediu, ale aj voči nábojom

Majiteľ Modelu 3 Performance z Izraela bol pripravený čeliť teroristom, keď sa stretol s vozidlom naloženým teroristami z Hamasu. Teroristi strielali do jeho vozidla neuvedomujúc si, že Model 3 je elektromobil. Majiteľ Tesly opísal túto nezvyčajnú situáciu: “Teroristi ma spoznali na vzdialenosť 10 metrov. Okrem svojich kalašnikovov mali v boji aj samopal, ktorý strieľal náboje s väčším priemerom. Neuvedomili si, že ide o elektromobil, a tak strieľali dopredu v nádeji, že zasiahnu motor, ktorý tam nebol, a dozadu v snahe zapáliť neexistujúce palivo.” V tejto hrôzostrašnej chvíli išlo o prežitie. Našťastie, Model 3 Performance je nielen rýchly, ale aj bezpečný. Majiteľ Tesly dokázal uniknúť a dostať sa do nemocnice, hoci jeho pneumatiky boli prestrelené. “Prestrelili mi pneumatiky, ale zrýchlenie Tesly je aj v tejto situácii ohromujúce a duálny pohon nás dokázal udržať na ceste. Rýchlo som sa od nich vzdialil, ale vedel som, že musím čo najrýchlejšie doraziť do nemocnice, takže som išiel rýchlosťou 180 km/h s prestrelenými pneumatikami.”

Zdroj: X/@mluggy

S niekoľkými guľkami sa dostal až do nemocnice

Majiteľ Tesly mohol na svojom poškodenom vozidle dôjsť do nemocnice Barzilai. Kým dorazil k bráne nemocnice, jeho Model 3 mal desiatky dier po guľkách a krvácal z viacerých zranení. Napriek všetkým ťažkostiam to však ešte stále fungovalo. Jeho manželka dokonca dokázala sledovať jeho cestu cez aplikáciu Tesla skrz aktualizácie.Vo svojich neskorších komentároch majiteľ Modelu 3 poznamenal, že jeho ďalšie vozidlo bude znova Tesla. “Dostal som guľky do nohy a ruky a jednu do lebky poranili ma aj črepiny. Ale moja hlava funguje a motivácia ma udržala na ceste a aj teraz v nemocnici. Auto jazdilo ďalej, batéria sa nezahrievala, ale schytalo veľa. Neexistuje časť, ktorá by nedostala guľku. Stále jazdí, ak stlačíte plyn, ale zdá sa mi, že by som už mal myslieť na svoju ďalšiu Teslu.”

Zdroj: X/@mluggy

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.