BMW CEO FRANK VAN MEEL VERÍ, ŽE ELEKTRICKÁ M3 PREKONÁ VŠETKÝCH KONKURENTOV.

BMW sa s novou elektrickou M3 rozhodlo poriadne zatriasť svetom výkonných elektrických vozidiel. Generálny riaditeľ BMW M, Frank Van Meel, je presvedčený, že táto nová beštia “prekoná všetko”, čo súčasní konkurenti ponúkajú.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Výkon elektrickej M3

BMW sa s novou elektrickou M3 s výkonom 1 341 koní rozhodlo poriadne zatriasť svetom výkonných elektrických vozidiel. Generálny riaditeľ BMW M, Frank Van Meel, je presvedčený, že táto nová beštia “prekoná všetko”, čo súčasní konkurenti ponúkajú. S plným nasadením do elektrifikácie BMW prezentuje model M3, ktorý bude postavený na platforme Neue Klasse a predstaví špičkovú techniku. Informoval o tom portál speedcociety.

Kvadromotorická presnosť pre jazdnú dokonalosť

Elektrická M3 bude vybavená pokročilou štvoricou motorov, ktoré umožnia každému kolesu získať presne riadený krútiaci moment. Tento systém prinesie agilný a citlivý zážitok z jazdy, ktorý tradičné vozidlá s ICE (Internal Combustion Engine) len ťažko dosiahnu. Model sľubuje neuveriteľné zatáčanie, zrýchlenie a brzdenie. Pre vodičských puristov bude dostupná aj verzia s pohonom zadných kolies, ktorá ponúkne tradičný, ale stále elektrizujúci zážitok.

Megawatt výkonu a budúcnosť technológie

Elektrická M3 prichádza s inovatívnym chemickým zložením batérií a 800-voltovou architektúrou, ktorá jej poskytne výkon jedného megawattu. To znamená, že tento model redefinuje možnosti vysokovýkonných elektrických vozidiel. Okrem rýchlosti a zrýchlenia sa môže pochváliť pokročilými chladiacimi systémami a elektromotormi vlastnej konštrukcie, ktoré zabezpečia spoľahlivosť a výkon. BMW M3 nie je len o číslach – je to začiatok novej éry vzrušujúcej jazdy.

Zdroj: BMW

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.