CENY NABÍJANIA V SIETI EJOIN GO, NAJLACNEJŠIE AC A NAJVÝKONNEJŠÍ HUB

Prinášame Vám prehľad cien nabíjania v sieti slovenského poskytovateľa staníc pre nabíjanie elektromobilov ejoin GO.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ceny nabíjania v sieti ejoin GO

Ejoin je slovenský výrobca a prevádzkovateľ stoviek nabíjacích bodov po celom Slovensku. Má najnižšiu cenu za AC nabíjanie bez mesačného poplatku. Prinášame Vám ceny nabíjania v sieti ejoin.

ejoin v Aupark Bratislava
Nabíjacie body ejoin v Auparku Bratislava | Foto: Miroslava Vermeiren
AC nabíjanieDC nabíjanieMesačný poplatokVydanie nabíjacej karty
Cena za kWh€0,29€0,39€0€6
Parkovanie za minútu€0,20€1,00

Nabíjaciu kartu si treba vybaviť vopred na stránke ejoin, alebo je možné použiť priamo appku ejoin. Parkovné sa platí ak necháš vozidlo zapojené aj 15 min po skončení nabíjania.

Pozor, nie všetky nabíjacie stanice ejoin patria do siete ejoin. Niektoré sú tzv. Partnerské stanice a platí na nich iný cenník. V Bratislave je to napríklad “čistá energia SPP”, kde za AC nabíjanie zaplatíš 0,38€ namiesto 0,29€ za kWh.

Platba sa nerealizuje ihneď, ale raz za mesiac príde faktúra na úhradu.

Letná akcia 2024

Až do konca augusta 2024 môžu hostia rezortu Tri Vody v Demänovskej doline nabíjať svoj elektromobil zadarmo na miestnych nabíjacích staniciach ejoin.

Najvýkonnejší 600 kW nabíjací HUB

Sieť ejoin sa už v septembri 2024 rozrastie o nový nabíjací HUB v Bratislave v blízkosti obchvatu. Elektromobil si tam budeš môcť nabiť ultra rýchlym nabíjaním až 600 kW. Nabíjať sa tu bude môcť až 6 elektromobilov naraz. Ejoin HUB bude poskytovať aj zázemie s občerstvením, oddychovou zónou, hygienickým priestorom a inteligentnými chladničkami.

Okrem nabíjacích staníc pre elektromobily poskytuje ejoin aj nabíjacie stanice pre elektrobicykle

Pozri aj:
Ceny nabíjania v sieti ZSE Drive
Ceny nabíjania v sieti Greenway

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.