TESLA PONÚKA ZĽAVU PRE VOJENSKÝCH HRDINOV! O KOĽKO MENEJ ZAPLATIA?

Tesla spustila nový "Military Purchase Program". Jedná sa o zľavu na všetky modely (okrem Cybertrucku) pre veteránov a príslušníkov armády v aktívnej službe a ich manželov/manželky.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Vojenský nákupný program

Tesla spustila nový “Military Purchase Program” so zľavou 1 000 USD na všetky modely (okrem Cybertrucku, pretože sa len rozbieha výroba) pre veteránov a príslušníkov armády v aktívnej službe a ich manželov/manželky. Tento program vzdáva hold tým, ktorí slúžili krajine, a poskytuje štedrú zľavu na Model 3, Model Y, Model S a Model X.

Zaujímavé je, že Tesla sa týmto krokom pridáva k rade amerických výrobcov automobilov, ktorí už takéto programy ponúkajú. Tesla však má ambíciu zdôrazniť svoje americké korene sloganom “Vyrobené v Amerike pre tých, ktorí slúžili”. Prečo? Pretože mnoho Američanov ani netuší, že Tesla je naozaj americká automobilka.

Zdroj: Tesla

Konkurencia ponúka zľavu až 4 000$

Zľava 1 000 USD je štedrejšia, ako niektoré konkurenčné ponuky, ale aj nižšia ako ostatné. Zľavy sa sa pohybujú medzi 5004 000 USD. Tesla využíva tretiu stranu na overenie oprávnenosti žiadateľa, čo zabezpečuje, že zľava ide do správnych rúk.

Takže, ak ste Americký vojenský veterán, aktívny služobník alebo ich partner, Tesla má pre vás výhodnú ponuku. Stačí si vybrať model (okrem Cybertrucku) a zľava je vaša!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.