MICROSTRATEGY KUPUJE ĎALŠÍCH 14 620 BTC ZA 615, 7 MILIÓNA

Spoločnosť MicroStrategy opäť udrela na trhu s kryptomenami, kupujúc ďalších 14 620 BTC!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

MicroStrategy rozšírila svoje Bitcoinové portfólio

Spoločnosť MicroStrategy opäť udrela na trhu s kryptomenami, kupujúc ďalších 14 620 BTC za masívnych 615,7 milióna USD v hotovosti, podľa oficiálneho hlásenia 8-K predloženého Komisii pre cenné papiere a burzy USA.

Týmto nákupom za približne 42 110 USD za BTC sa ich celkové portfólio rozrástlo na úctyhodných 189 150 bitcoinov. Celková investícia spoločnosti do Bitcoinu dosahuje neuveriteľných 5,9 miliardy USD, pričom priemerná nákupná cena za jeden BTC je približne 31 168 USD.

Michael Saylor vidí nákup ako krok vpred v stratégii spoločnosti

Tento druh investícií nie je pre MicroStrategy nič nové – predchádzajúce akvizície v novembri 2023 a v predchádzajúcich mesiacoch svedčia o ich pevnom odhodlaní investovať do kryptomeny. Michael Saylor, spoluzakladateľ a vášnivý obhajca Bitcoinu, považuje nedávny nákup za ďalší krok vpred. 

Ako neúnavný zástanca Bitcoinu, Saylor verí, že spotový ETF na Bitcoin môže byť revolučným momentom na Wall Street. V jeho vlastných slovách by to mohlo byť “najvýznamnejším vývojom na Wall Street za posledných 30 rokov.”

Zdroj: Google

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.