MERCEDES-MAYBACH TRIEDY S HAUTE VOITURE

Dokonalý zberateľský kúsok, ktorý kombinuje najušľachtilejšie materiály.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Mimoriadna príležitosť?

Značka Mercedes-Maybach prvýkrát predstavila nový model 12. decembra 2022 počas podujatia v Dubaji. Vozidlo bolo odhalené za prítomnosti VIP hostí, médií a influencerov po zorganizovanej módnej prehliadke lokálneho módneho domu Atelier Zuhra. Model ponúka komplexný zmyslový zážitok, čo je typické pre značku Maybach aj pre filozofiu značky, ktorou je „sofistikovaný luxus“. Vozidlá sú očíslované od 1 do 150 a čísla sú vygravírované na plakete stredovej konzole.

Zdroj: Mercedes

Všetko na mieru

Exteriér sériového vozidla, ktorý je inšpirovaný koncepčným modelom Haute Voiture, je charakteristický exkluzívnym dvojfarebným lakom. Ďalším atraktívnym prvkom je animovaná projekcia do okolia vozidla. Po otvorení dverí technika LCD vytvorí animované vzory Mercedes-Maybach, ktoré elegantne osvetľujú oblasť nástupu na úrovni predných a zadných dverí. Cestujúci sú obklopení prvkami z krištáľovo bielej kože na konzolách, dverách a na doplnkových poduškách. Podlahové rohože sú vyrobené z ľanu a mohéru. Zákazníci s vozidlom Triedy S Haute Voiture dostanú špeciálnu autoplachtu s logami Maybach a Haute Voiture, ako aj ručne vyrobený darčekový box, ktorý je rovnako ako ich vozidlo očíslovaný od 1 do 150.

Zdroj: Mercedes

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.