TESLA UMLČALA KRITIKOV, PRODUKČNÝ CYBETRUCK JE TAKMER DOKONALO SPRACOVANÝ

Odovzdávanie nerezového elektrického pickupu Tesla Cybertruck zákazníkom je za rohom. Pozrite si, ako Američania vyladili karosárske spracovanie takmer do dokonalosti.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Jedna z najočakávanejších automobilových udalostí tohto roku, odovzdávanie nerezového elektrického pickupu Tesla Cybertruck zákazníkom, je za rohom. Pozrite si, ako Američania vyladili karosárske spracovanie takmer do dokonalosti.

Detailné zábery Tesla Cybertruck v New Yorku

Už v celej Amerike aj Kanade

Minulý týždeň Tesla vystavila Cybertruck na verejnosti v New Yorku. Bol to od výrobcu elektromobilov šikovný ťah, ktorý umožnil Newyorčanom vidieť kontroverzný nerezový pickup na vlastné oči. Tým prilákala obrovské množstvo ľudí s rôznymi názormi na toto vozidlo.

Okrem New Yorku Tesla rozviezla niekoľko kusov Cybertruckov po celých Štátoch, dnes sú v asi dvadsiatke predajní po krajine a dokonca a najväčších mestách Kanady. Zo strany Tesly je to skvelý ťah ako ešte viac vyhajpovať pozornosť pred odovzdaním prvých kusov reálnym zákazníkom.

Je dobré vidieť, že Tesle sa darí pomaly navyšovať výrobné tempo tohto technologicky veľmi špeciálneho vozu a nedá zákazníkom úplne prvé kusy s množstvom nedostatkov. Každopádne, v tomto článku nerozoberáme jeho nedostatky, ale o tom, ako svoje nedostatky doťahuje.

8K video vyzlieklo Cybertruck donaha

Na tomto mieste v NYC dostal nadšenec Tesly, fotograf a YouTuber možnosť natočiť Cybertruck v ohromujúcom rozlíšení 8K. Toto video ukazuje, ako si Tesla dala záležať, aby bol Cybertruck v karosárskom spracovaní elitnej úrovne.

Výborne spracované už prvé kusy

Tesla bola v minulosti, a stále je, kritizovaná za problémy s kvalitou spracovania. Vo všeobecnosti platí, že čím menšiu sériu daného modelu Tesla vyrábala, tým bola kvalita spracovania horšia. Majitelia tiež hovoria, že tie najhoršie spracované Tesly vychádzajú z fabriky vo Fremonte a tie najlepšie z fabriky v Číne. Giga Berlin, kde sa vyrába Model Y, je na tom tiež veľmi dobre, avšak s objemom výroby ešte zďaleka nie je tam, kde Giga Šanghaj. Verejnosť kritizovala hlavne veľké medzery medzi panelmi karosérie, tie sa stali terčom vtipov aj v komunite Tesla majiteľov.

Tesla Cybertruck Locator - zoznam Tesla predajní, kde  je možné  ho vidiet
Tesla Cybertruck Locator – zoznam Tesla predajní, kde je možné ho vidiet

Tentokrát Tesla kritikov umlčuje. Fotografie a videá najnovších Cybertruckov v showroomoch na 8K videu ukazujú, akú skvelú prácu Tesla odviedla v spracovaní už prvých produkčných kusoch. Model v predajni v San Diegu mal rovnako výbornú kvalitu. Personál v predajniach potvrdil niektoré špecifikácie Cybertrucku.

Delivery event je už vo štvrtok a my budeme pri tom

Oficiálny Cybertruck Delivery event, kde sa budú prvé kusy odovzdávať zákazníkom, sa koná už vo štvrtok 30.11.2023 o 14:00 hod vo fabrike Giga Texas, teda v meste Austin v americkom Texase. Bude prebiehať aj živý prenos z akcie, ktorý môžete sledovať na X profile Tesla. Okrem toho vám budeme prinášať aj informácie a obsah z tejto akcie z prvej ruky z pohľadu slovenského/českého fanúšika. Do Austin u priamo na akciu vycestoval Elon Club CZ a projektu Cybertruck in EU a my budeme digitálne pri tom.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.