PRVÝ ZÁBER TESLA ROBOTAXI ZACHYTENÝ V HOLLYWOODE. ČO O ŇOM VIEME?

Tesla testuje prvé zakamuflované vozidlo Robotaxi v Hollywoode. Prečítajte si, čo o tomto záhadnom plne autonómnom vozidle vieme.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Prvý záber Tesla Robotaxi

Máme k dispozícii prvý záber nového vozidla Tesla Robotaxi z amerického Hollywoodu. V areáli tejto spoločnosti má Tesla o 3 týždne nový plne autonómny model predstaviť.

Zamaskovaný prototyp v žltom “obale” zverejnil portál Electrek s odvolaním sa na zamestnanca firmy Warner Bros Studios. Čo všetko o vozidle vieme?

Predstavenie o 3 týždne

Tesla sa pripravuje na oficiálne predstavenie vozidla a služby Robotaxi už 10. októbra 2024. Má prebiehať v priestoroch filmárskeho areálu Warner Brothers Studios v americkom Hollywoode. V týchto dňoch tu mapuje prostredie pomocou flotily svojich aktuálnych modelov.

Jedno z vozidiel tejto flotily však vystupuje z davu. Zamestnanec spoločnosti Warner Bros odfotil menšie žlté vozidlo s kamuflážou ako z detského filmu, ktoré sa nepodobá na žiadny aktuálny model, ale pripomína svojimi tvarmi práve avizovaný Robotaxi.

Prvá fotografia Tesla Robotaxi | Foto: Electrek

Fotografiu ako prvý zverejnil používateľ u/boopitysmopp na Reddite a k nej napísal, že zadná časť vyzerá, že má svetelnú lištu zo Cybertrucku. Nedokázal však potvrdiť či vyvrátiť, či má auto volant. Naďalej všetko naznačuje tomu, že to bude 2-miestne a 2-dverové vozidlo.

Auto má v zadnej časti niečo ako krabicu, avšak ide pravdepodobne o pokus o zakrytie reálneho tvaru. Celkovo sa toto vozidlo podobá tomu, čo sme videli ako dizajnovú štúdiu od Franza von Holzhausena v biografii Elona Muska.

Mohlo by ťa zaujímať:

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.