SK: TESLA TAKEOVER VO FLACHAU: OSLAVA INOVÁCIE A KOMUNITY (ROZHOVOR)

S Berndom Donnerom, manažérom Tesla Club Austria, sme sa rozprávali o organizovaní celosvetového stretnutia komunity Tesla v krásnych rakúskych Alpách. Pridajte sa k nám túto jar vo Flachau!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Jedinečná Tesla Takeover

V malebnom alpskom mestečku Flachau v Rakúsku sa chystá jedinečné a doslova elektrizujúce podujatie. Od 24. do 26. mája 2024 spojí akcia Tesla Takeover Europe 2024 majiteľov a nadšencov elektrických vozidiel, technológií a zvedavých divákov, ktorých čaká víkend plný inovácií, inšpirácií a ducha komunity.

Toto jedinečné stretnutie organizuje Tesla Club Austria v spolupráci s Tesla Owners Club Silicon Valley a ďalšími európskymi a svetovými klubmi majiteľov Tesiel.

ZAREGISTRUJTE SA NA AKCIU TESLA TAKEOVER 2024 TU S 20% ZĽAVOU NA LÍSTOK

Očakáva sa, že v krásnom Flachau, ktoré sa nachádza v srdci rakúskych Álp, sa zíde až 1 000 vozidiel Tesla. Účastníci sa môžu zúčastniť rôznych outdoorových aktivít, vrátane rozhovorov s poprednými predstaviteľmi odvetvia, workshopov o technológii elektrických vozidiel a nebude chýbať ani zábava pre rodiny s deťmi.

Najväčšia svetelná šou Tesla na svete

Akcia Tesla Takeover odštartuje v piatok podvečer skvelou Tesla svetelnou show, ktorú vymyslel Simon Pollock – zakladateľ iniciatívy Tesla lightshows, s ktorým vám onedlho prinesieme jedinečný rozhovor.

So západom Slnka si účastníci užijú večer plný hudby v Musistadl, kde môžu zdieľať svoju vášeň pre elektrické vozidlá, diskutovať o najnovších inováciách a nadväzovať nové priateľstvá. Tesla Takeover vo Flachau bude nezabudnuteľným podujatím predstavujúcim to najlepšie z elektrických vozidiel. Vďaka špičkovej technológii, inšpirujúcim rozhovorom a súdržnosti komunity, si toto podujatie nesmiete nechať ujsť.

Súčasťou bude Tesla Owners Slovakia

Zo Slovenska sa zúčastní prezident Tesla Owners Slovakia o.z. Kristián Kratochvíl a jej ďaľší členovia, nebude chýbať ani DriveTesla.sk a jej zakladateľ Jaroslav “Jairo” Kapšo, ktorého firma zabezpečuje kompletné služby ohľadom vozidiel Tesla, dovoz nových aj jazdených vozidiel Tesla za najlepšie ceny, výkup jazdených Tesiel, poradenstvo, prenájom, jazdy a zároveň funguje ako jediný Tesla showroom na Slovensku.

Zbaľte si kufre, naplňte frunky, nabite si Teslu a pridajte sa k nám do Flachau na víkend plný inovácií, inšpirácie a zábavy!

Rozhovor s Ing. Berndom Donnerom – Manažérom Tesla Club Austria

Môžete nám poskytnúť prehľad o Tesla Club Austria a jeho úlohe pri organizovaní  Tesla Takeover vo Flachau?

Tesla Club Austria je hlavnou organizačnou silou, ktorá stojí za Tesla Takeover Europe. V roku 2023 sme navštívili Tesla Takeover v Kalifornii a pomohli sme tam s organizáciou (najmä Cybertruck Lightshow). V minulosti sme absolvovali množstvo skvelých podujatí, takže máme  skúsený tím, ktorý dokáže zvládnuť všetky výzvy, ktoré takéto podujatie prináša.

Aké sú niektoré z kľúčových momentov a udalostí plánovaných pre Tesla Takeover vo Flachau?

Absolútnym zlatým klincom sú ľudia, ktorí prichádzajú. To sme si uvedomili počas našej cesty pri organizovaní najväčšieho komunitného festivalu Tesla. Spätná väzba je úžasná a vidieť, ako sa pri nej spájajú všetky krajiny. Naším cieľom je užiť si čo najviac zábavy, ale samozrejme naplniť čo najviac rôznych potrieb majiteľov Tesiel, ako aj vlastníkov iných vozidiel, ktorí sa o Teslu začali zaujímať. Nebudú chýbať vystúpenia od zaujímavých rečníkov, technické workshopy, tuningový priestor pre autá a zábavné atrakcie pre deti, dospelých a skvelá párty na úžasnom mieste. Jednou z najvyšších priorít je priniesť na podujatie Cybertruck, preto sme našli riešenie, ako ho vlastniť a pokúsiť sa ho čo najrýchlejšie priniesť do Európy.

Ako Tesla Club Austria spolupracuje s inými medzinárodnými Tesla klubmi, aby boli podujatia ako Tesla Takeover vo Flachau úspešné?

Máme veľmi dobré vzťahy a priateľstvá s klubmi po celej Európe. Pomáhajú nám propagovať podujatie a podporujú sponzorskými kontaktmi a svojimi skúsenosťami. Tesla Owners Silicon Valley sú zakladateľmi akcií Tesla Takeover, takže s nimi spolupracujeme najbližšie.

Tesla Takeover Europe 2023 I Photo: Tesla Club Austria
Tesla Takeover Europe 2024 | Foto: Tesla Club Austria

Aký druh workshopov a prezentácií môžu účastníci očakávať na Tesla Takeover vo Flachau, konkrétne zameraných na najnovší vývoj v oblasti udržateľných technológií?

Máme niekoľko skvelých odborníkov na rôzne témy ako Lifestyle, Tech, Tuning,….Udržateľnosť je pre nás veľkou témou, a preto poskytujeme bezplatnú hlavnú prednášku a sponzorský balík pre udržateľný startup s názvom Rethink Clothing. Sú naším partnerom, pretože textilný priemysel tvorí veľkú časť znečistenia CO2. Témou bude Giga Berlin a jeho nedávne nepokoje. Chceme ukázať, aké zelené naozaj je. Okrem toho hovoríme o témach súvisiacich s Teslou, ako je FSD, robotika, AI a samozrejme Cybertruck.

Ako si Tesla Club Austria predstavuje budúcnosť elektrických vozidiel v Európe a akú úlohu zohrávajú udalosti ako Tesla Takeover pri presadzovaní tejto vízie?

Máme skúsenosť, že každé podujatie, ktoré organizujeme, zanecháva na miestnych ľuďoch vplyv. Ľudia o tom hovoria a môžu to zažiť na vlastnej koži. Snažíme sa na podujatie priviesť ľudí, ktorí ešte nejazdili na Tesle či elektromobile. Tesla Austria tam bude poskytovať testovacie jazdy pre miestnu komunitu. Okrem toho je v týchto časoch toľkých neistôt a kríz dôležité posilniť komunitu a dať ľuďom šancu stretnúť priateľov a nájsť si nových po celom svete. Pripájajú sa nám návštevníci z Ameriky a Ázie, takže to bude skvelá príležitosť učiť sa jeden od druhého a dobre sa zabaviť. To je to, čo si teraz všetci zaslúžime.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.