CENY NABÍJANIA V SIETI ZSE DRIVE, ROAMING AJ FOTOVOLTAIKA

ZSE Drive ponúka najhustejšiu sieť nabíjačiek na Slovensku s rôznymi programami nabíjania, vrátane Eco (bez mesačného poplatku)

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ceny nabíjania v sieti ZSE Drive

ZSE Drive poskytuje nabíjanie elektromobilov už na 361 nabíjačkách po celom Slovensku. Má teda najhustejšiu sieť zo všetkých poskytovateľov nabíjania na Slovensku. Prinášame Vám ceny nabíjania v sieti ZSE Drive.

Nabíjací hub ZSE Drive | Foto: Miroslava Vermeiren
Nabíjací CityHub od ZSE Drive na Landererovej ulici v Bratislave | Foto: Miroslava Vermeiren
GuestEcoPartner SafeRoad SafeFlat Safe
AC€0,49€0,39€0,29€0,29€0,29
DC€0,59€0,49€0,39€0,29€0,29
UFC€0,69€0,59€0,49€0,39€0,29
Mesačný poplatok€0€0€11,90€24,90€89
Predplatený objem0 kWh0 kWh40 kWh100 kWh400 kWh

ZSE Drive ponúka niekoľko nabíjacích programov podobných paušálom u telefónnych operátorov.

Ak plánuješ nabíjať na ZSE Drive len občas, odporúčam program Eco, keďže je bez mesačného poplatku, teda platíš len za to čo nabiješ a máš nižšie ceny za kWh než neregistrovaný Guest.

V prípade ak človek plánuje nabíjať prevažne na ZSE Drive staniciach oplatí sa zvážiť jeden z vyšších programov, kde za mesačný poplatok získaš voľné kWh a po ich prečerpaní nabíjaš za ešte výhodnejšie jednotkové ceny.

Registráciu je potrebné urobiť na stránke ZSE Drive. Nabíjanie je možné spustiť buď RFID kartou alebo appkou ZSE Drive.

Parkovné sa v sieti ZSE Drive neplatí až po skončení nabíjania auta, ale po uplynutí určeného času, v závislosti od lokality a výkonu. Presnú sumu a čas nájdeš v appke ZSE Drive.

Vyššie programy “Safe” tiež zahŕňajú unikátnu službu poistenie dojazdu. Je to služba odťahu vybitého elektromobilu buď na najbližšiu nabíjaciu stanicu alebo domov. A to nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe.

Nabíjanie elektromobilu v zahraničí a využitie prebytkov z fotovoltaiky

Pri cestách do zahraničia je možné využiť službu Zahraničný roaming:
AC nabíjanie: 9€ / hod
DC + UFC nabíjanie: 25€ / hod
Partnerské nabíjacie body nájdeš na webe a v appke ZSE Drive.

Ďalšou unikátnou službou ktorú ZSE Drive ponúka je Virtuálna batéria pre elektromobil. S ňou si majitelia a majiteľky elektromobilu ktorí majú aj fotovoltaiku na streche môžu vymeniť prebytočnú energiu za kredit na nabíjanie v sieti verejných nabíjačiek ZSE Drive a to pomerom 1:1.

Kde nabiješ s programom od ZSE Drive

Okrem rýchlych a ultrarýchlych nabíjacích bodov potrebných pre cestovanie po Slovensku poskytuje ZSE Drive aj množstvo rezidenčných AC nabíjacích bodov. Tie sú veľmi vítané najmä elektromobilist(k)ami z bytových domov aby si mohli nabiť elektromobil cez noc.

Svoju sieť neustále rozširujú. V júli 2024 otvorili najvýkonnejší nabíjací hub na Slovensku na Landererovej v Bratislave so 400 kW stojanmi a doplnkovými službami pre nabíjajúcich vodičov a vodičky.

Nedávno tiež otvorili 400 kW nabíjací bod pre elektrokamióny v Trnave, prvý svojho druhu na Slovensku.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.