NA D2 SKONČILA NA BOKU PREVRÁTENÁ TESLA. NIKOMU ŽIADNU ŠKODU NESPÔSOBILA.

Polícia SR informovala, že na diaľnici D2 neďaleko Bratislavy dnes okolo 12:00 nastala nehoda elektromobilu Tesla.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Čo sa stalo?

Polícia SR informovala, že na diaľnici D2 neďaleko Bratislavy dnes okolo 12:00 nastala nehoda elektromobilu Tesla. Podľa čŕt, hlavne otvorených dverí zadného kufra ide o Model Y.

“Podľa doterajších informácií počas jazdy po diaľnici D2 v smere z Bratislavy do ČR došlo pravdepodobne z dôvodu mikrospánku vodiča k nárazu vozidla do zvodidiel a jeho následnému prevráteniu. Nakoľko pri tejto udalosti nedošlo k zraneniu osôb ani spôsobeniu škody na inom vozidle, udalosť bola na mieste uzatvorená ako škodová udalosť”.

Polícia SR – Bratislavský kraj na svojom FB

FB/Polícia SR – Bratislavský kraj

Kvôli baterke sa neprevátilo na stechu

Zaujímavé je, že vozidlo sa neprevrátilo na strechu, čím sa preukázala jedna z dobrých bezpečnostných vlastností elektrických vozidiel všeobecne. Vďaka veľkej hmotnosti sústredenej v batérii, teda v podvozku, sa vozidlo len málokedy pri bočnom náraze prevráti na strechu a takmer vždy ostane na boku alebo sa prevráti naspäť na kolesá.

FB/Polícia SR – Bratislavský kraj

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.