🚀 NÁŠ PRVÝ MERCH PRÁVE PRISTÁL! 🌍

V huntinspeed.sk sme sa rozhodli osláviť našu vášeň pre technológie, vesmír a autá s naším úplne prvým merchom! 💥 Tričká, ktoré kombinujú humor a lásku k inováciám, sú teraz dostupné pre vás všetkých!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

“The perfect Mars rover doesn’t exi…”

Toto tričko má všetko – Cybertruck s nezabudnuteľne rozbitými oknami a raketový motor SpaceX. 😅 Tento dizajn je pre všetkých, ktorí vedia, že dokonalosť môže byť aj s pár škrabancami. 😉 Dostupné v bielej a čiernej farbe.

“I would like to die on Mars. Just not on impact.”

Elon Musk vie, ako na to! Toto minimalistické tričko s jeho citátom je ideálne pre všetkých, ktorí mieria vysoko (alebo aspoň plánujú štýlovo prežiť na Zemi). Tento dizajn je dostupný v čiernej a bielej, aby ste boli pripravení na akúkoľvek misiu. 🚀

“Of course I still love you”

Láska na prvé pristátie! 🤍 Tento dizajn vám pripomenie, že aj keď sú veci náročné, stále je tu niečo, čo vás drží pri zemi (doslova). Práve tento dizajn je pre tvoju partnerku. 😉 Dostupné len v čiernej, pretože čierna je S3XY ako ty!…(to povedz priateľke, keď jej ho daruješ).

Objednaj!

👕 Tričká sú pánske, ale verte nám, vyzerajú skvelo aj na dámach! 😉 Objednávaj v DM na Instagrame, alebo cez team@huntinspeed.sk 📩. Náš eshop je momentálne vo vývoji, no to neznamená, že si nemôžete naše tričká objednať inak. Práve naopak! Buďte medzi prvými a objednajte si naše tričká ešte pred oficiálnym spustením e-shopu! Zatiaľ si ich môžete zaobstarať touto trochu netradičnou cestou – jednoducho nás kontaktujte a my vám radi tričko zašleme. Lebo prečo čakať, keď sa dá nosiť už teraz?

📸 Ukážte nám, ako nosíte náš merch! Tagujte nás @huntinspeed.sk a pridajte #huntinspeedmerch, aby sme mohli vidieť vaše vesmírne outfity. Buďte prvý, kto si ich oblečie!

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.