RICHARD CHLAD SI PRIŠIEL POZRIEŤ CYBERTRUCK. DORAZIL NA ROLLS ROYCE A BUGATTI! FOTO

Nadšenec ultraluxusných a superšportových spaľovacích áut a majiteľ jednej z najväčších zbierok automobilov v Česku Richard Chlad sa prišiel pozrieť na Cybertruck

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Za elektrickým Cybertruckom dorazil na V12 a V16!

Nadšenec ultraluxusných a superšportových spaľovacích áut a majiteľ jednej z najväčších zbierok takýchto automobilov v Česku Richard Chlad sa prišiel osobne pozrieť na elektrický pickup Cybertruck v českom showroome.

Humorný moment a možno provokácia zo strany Richarda bolo, že do showroomu sa dostavil na superluxusnom spaľovacom vozidle Rolls Royce Cullinan s motorom V12, ktorý dokonca za sebou na podvalníku ťahal najrýchlejšie auto sveta – Bugatti Chiron s ešte väčším, 16-valcovým motorom.

Royce Cullinan a Bugatti Chiron | Zdroj: huntinspeed

Objednal si Cybertruck?

Cybertruck je vystavený v pražskom showroome v rámci oficiálnej európskej tour Cybertruck Odyssey a bude tam ešte nasledujúcich pár dní.

Podľa našich informácií má Richard obrovský záujem o kúpu tohto vozidla, dokonca si ho pravdepodobne už objednal. Oficiálnou cestou to však nejde, pretože Tesla v Európe Cybertruck nepredáva. Pomôcť mu môže jedine individuálny dovozca.

Richard Chlad pri Cybertrucku | Zdroj: huntinspeed

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.