UNIKNUTÉ VIDEO ODHAĽUJE PROTOTYP VOZIDLA PRE TUNELY SPOLOČNOSTI THE BORING COMPANY!

Video odhaľuje možný prototyp vozidla určeného pre The Boring Company.

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Pohľad na vozidlo

Na internete sa objavilo video, ktoré údajne odhaľuje prototyp vozidla určeného pre spoločnosť The Boring Company, ktorá sa zaoberá robením tunelov pod mestami, aby zrýchlili dopravu. Autor videa Jacob Orth zdieľal zábery z vnútra areálu startupu, kde Jacob opísal vozidlo ako “tajný prototypdodávky Tesla navrhnutý pre Vegas Loop Elona Muska”. Informoval o tom portál Teslarati. V Master Plan Part Deux Elona Muska sa spomínalo, že Tesla sa tiež snaží elektrifikovať mestskú dopravu, kde je vysoká hustota cestujúcich. Zdá sa že, dopravný prostriedok z videa by mohol byť podobný tomu, ktorý zodpovedá požiadavkám na mestskú dopravu. Zaujímavosťou je, že na mieste vodiča bol volant Tesly. Video si môžete pozrieť tu

Zdroj: Google

Dostupnejšia a efektívnejšia alternatíva

Prototyp vozidla na prepravu ľudí vo videu ponúka 12 miest pre cestujúcich a jedno miesto pre vodiča. Jeho a plochý interiér a vysoká strecha sľubujú pohodlné státie a ľahkú prístupnosť pre cestujúcich napríklad na invalidných vozíkoch. Aj keď autentickosť videa zatiaľ nie je overená, jeho dizajn sa výrazne podobá na predstavený koncept spoločnosti The Boring Company z roku 2017, ktorý sa vyznačoval sklenenou konštrukciou a vysokou strechou. Tunelyspoločnosti Boring Company majú byť cenovo dostupnejšou a hlavne efektívnejšou alternatívou ku konvenčným riešeniam, ako je napríklad metro, alebo mestská doprava, prípadne samostatné autá. Keďže doprava v USA a špeciálne v Los Angeles je katastrofálna a premiestniť sa z bodu A do bodu B, ktoré od seba nemusia byť ani veľmi ďaleko vám dokáže zobrať z vašeho času kľudne aj hodiny státim v zápchach. Postavené tunely zatiaľ stále nevyužívajúsvoj plný potenciál, pretože na prepravu ľudí sa stále používajú bežné vozidlá Tesla. Tento problém by určite vyriešilo vozidlo, ktoré môžeme vidieť na videu, a ktoré sa veľmi podobá na vozidlo, ktoré nám bolo predstavené už pred pár rokmi. A čo si myslíte vy? Je to vozidlo, ktoré sa bude používať v tuneloch firmy The Boring Company?

Zdroj: Google

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ:

Ak si v článku našiel chybu, alebo nám chceš poslať tip na zaujímavý článok, stačí poslať správu na team@huntinspeed.sk, náš rovnomenný Instagram, alebo FacebookPozri si aj naše videá na Youtube.